Ki vagy Kik vagy mi az a SandiAntik ... ?

TELEFONSZÁM : 06306136432

E-MAIL: sandiantik1@gmail.com

   Mára már A SandiAntik sok mindenből tevődik össze , mint izgalmas online árverésekből, kincs keresésből , egy izgalmas régiség boltból , ahol nem csak értékesítünk régiségeket , de felvásárlással is foglalkozunk !

    Sandiantik Vaterás vállalkozásként kezdődött és folytatódik  , mely kiegészült egy Régiségbolttal és + internetes eléréssel a Galéria Savaria oldalon  . A Vaterán 2012 től több mint 50.000 adás - vételünk volt 2018-as üzletnyitásunkig ! Jellemzően minden tételt az aukciós oldalon 1ft-ról indítottunk , melyből kialakult egy jól működő üzleti modell , ami mind régiség viszont eladóknak , gyűjtőknek , vagy a régiségek szerelmeseinek is nagyon tetszik a mai napig ! 2018 óta , folyamatosan bővül Galéria Savaria oldalunk , válogatott műtárgyak , festmények , régiségek kínálatával ... sok esetben igazán kvalitásos darabokkal !

 A jól működő vállalkozásunkhoz , alapítottuk a SandiAntik kft.  -t . A cég Régiség üzletet nyitott 2018.10.11-én , ahol a mottónknak megfelelően sok és változatos áru kínálat van ! Minden ami kicsit vagy nagyon régi ... ! 

AZ ÁLOM PÁR :)

Sandi - Barcsay Judit vagyok ( OKLEVELES FESTMÉNY BECSÜS )

......mindig nagy kedvenc volt a történelem . Édesapám kicsi koromtól fogva rengeteget mesélt , olvasott a múltbeli , történelmi eseményekről , melyek mindig magukkal ragadtak és ezek a legkedvesebb gyerekkori emlékeim . Elképzelésem viszont nem igen volt róla , tudásomat miképp gyarapíthatnám hasznossá is téve azt . Tiszta szerencse , hogy eltévelyedett mérnők tanulmányaim közepette egy lázas régiség vadásszal hozott össze a sors :) Persze tudjuk , hogy a szerencse nem véletlen :)  Először csak pár "garassal "róttuk a hazai és az osztrák piacokat egy egy kincs után kutatva . A lelkesedése hamar rám ragadt , és ma már el sem tudom képzelni mi lehetne ennél izgalmasabb ! Minden egyes tárgy egy újabb történet , egy kézzel készült csoda a múltból , amit jó  megfejteni . Külön örömömre szolgál az a rengeteg kedves vásárlónk , akiknek a tárgyakat tovább értékesítjük és akik ugyanígy  rajonganak mindezért !

   Sandi József vagyok ( OKLEVELES ÉKSZER ÉS DRÁGAKŐ -NEMESFÉM MŰTÁRGY BECSÜS ) , a kép a bal oldalon a kevésbé szép , de annál sármosabb egyén ! Nekem minden a " mocskos pénzzel " kezdődött , azaz gyerek koromban édesapámtól kaptam egy régi érmét és megfertőzött a gyűjtögetés betegségével ! " Sajnos " egyetemista koromban a kollégiumnak akkora összeggel tartoztam , hogy kénytelen voltam eladni gyűjteményemet !  Végül nem lettem Agrármérnök , de  az anyagi mélypont elindította bennem azt a vállalkozói lelkesedést ami ma is él bennem és folyamatosan  nő ...  Sőt mivel " elvesztettem " gyűjteményemet , még jobban inspirált , hogy hasonló témával foglalkozzam , így az évek alatt " minden érdekel ami kicsit vagy nagyon régi ... "  Szenvedélyem és a hobbim is a régi tárgyak gyűjtése ... gyűjtögető betegségben szenvedem :) ! Folyamatosan igyekszem képezni magamat , legyen az filatélia , festészet , iparművészet , porcelán készítés  vagy bármi más története ... mert nekem " az érték kortalan " ! *

* Itt megjegyeznénk , hogy szerintünk a mottónkat zseniálisan helyeztük el bemutatkozó szövegünkben ! ... persze legnagyobb erényünk a szerénység !

REFERENCIA jellegű tartalmak rólunk :


Százhalombattai HALOMTV Híradóban ...


Minden, ami kicsit vagy nagyon régi - Kipróbáltuk a Sandi Antik üzletét ...

Százhalombattai Hírtükör újságban megjelent cikk rólunk :

  2018-12-05 - Nem lehet észrevétlenül elsétálni az újonnan nyílt régiség-antikvitás üzlet mellett a Városkapu üzletházban. Nem emlékszem, hogy valaha működött volna hasonló a városunkban. Kirakata és kínálata impozáns, mesés, titokzatos és csábító. Nemes Dóra írása.

   Vásárlási szándék nélkül is bementem volna az üzletbe, de kapóra jött az évvégi ajándékozás. Hangulatos zene, kedves, személyes kiszolgálás és bőséges választék fogadott. Akár antikvitást, régiséget, vintage vagy retro holmit, kisebb-nagyobb ajándékot keresünk, különböző korú, stílusú tárgyak - a többi között festmények, ékszerek, porcelánok, órák, lámpák, díszek, konyhai eszközök, kisbútorok, szobrok, érmék, népművészeti termékek - között válogathatunk. Bevallom, én is éltem a gyanúval, hogy ha régiség, akkor sokba kerül, de tévedtem. Az általam választott keretezett retro falikép éppen annyiba került, mintha bármelyik ajándék-, háztartási vagy bútorboltban vásároltam volna meg a kommersz változatát. Így viszont ugyanannyi pénzből személyes, egyedi ajándékkal lephetem meg a barátnőmet.

   A két tulajdonos, Sandi József és felesége közel 10 éve foglalkozik régiségekkel. Az üzlet nyitása előtt kizárólag interneten kereskedtek. Több százhalombattai törzsvásárlójuk is akadt az elmúlt években, akik különösen örülnek az üzlet nyitásának. Sandi József szerint a régiségek szeretete életforma. Nagyon fontosnak tartja - az általam is tapasztalt - bensőséges, szinte családias hangulatot. A betérőkkel jókat beszélgetnek, nosztalgiáznak. Nem specializálódtak a régiségek valamely fajtájára. Mindennel foglalkoznak, ami kicsit vagy nagyon régi, és mindenből csak egyetlen, megismételhetetlen példány van. Aki legalább ötezer forint értékben vásárol december 22-éig, részt vesz az üzlet karácsonyi nyereményjátékában.
   A Sandi Antik keddtől péntekig déltől este fél7-ig, szombatonként pedig 9 és 13 óra között várja a vásárlókat a Városkapu Üzletházban - a SPAR és a JYSK között található butiksoron. Felvásárlással és további információval kapcsolatban a 06 30 613 6432-es telefonszámon, weblapjukon (www.sandiantik.hu) vagy a www.facebook.com/sandiantik oldalon lehet érdeklődni.

2016 ban a Hét Vaterása ... :

    Vatera.hu munkatársai írták rólunk !

Több mint 21.000 adásvétel, közel 100%-os pozitív értékelés, és megszámlálhatatlan törzsvevő. Bizony, ifj. Sandi József vérprofi vaterás.

A tehetséges régiségkereskedő 2012. február óta tagja közösségünknek, így régóta nyomon követhettük teljesítményét, miközben csak ámultunk és bámultunk. Izgatottan vártuk a találkozót, hogy személyesen is megoszthassa velünk Vaterás vállalkozásának sikertörténetét.

Az a bizonyos versenyszellem...

"A könyvelőm először fogta a fejét, amikor közöltem vele, hogy mivel szeretnék foglalkozni." - mesélte nevetve József, akit azonban semmilyen intő szó nem tántoríthatott el álmának megvalósításától. Bátor volt, és belevágott a kezdetben kockázatos tevékenységbe. Megérezte, hogy mekkora potenciál van az emberek versenyszellemében, így egyre több 1 Ft-os aukciót kezdett el feltölteni az oldalra, ami szépen felpörgette a vállalkozását. "Mindenkit izgalomba hoz a lehetőség, hogy az értékénél jóval alacsonyabb áron kaparinthat meg valamit, s a játékos lelkületű emberek általában a végeredménytől függetlenül is élvezik a licitálást." - vonta le a következtetéseit arra vonatkozóan, hogy miért olyan népszerűek a licitálós termékek.

Három héten belül minden gazdára talál

József az 1 Ft-os aukcióival egyre több törzsvevőre tett szert. 6 év kemény munka elteltével most ott tart, hogy nincs olyan áru, amit maximum három héten belül ne tudna eladni. Felesége segítségével hétfőnként, szerdánként és csütörtökönként is indít aukciókat (hetente körülbelül 200 db-ot), s elbeszélése szerint szinte azonnal akad mindig mindenre jelentkező. "A Vaterában az a legjobb, hogy itt pörög a leggyorsabban az áru." - foglalta össze véleményét arra a kérdésünkre válaszolva, hogy miért a mi oldalunkon folytatja a tevékenységét.

Fő a változatosság és a jó minőség

Elárulta azt is, hogy próbál minél változatosabb árukat beszerezni, hiszen így a vásárlói közössége is bővül, színesedik. József úgy véli, hogy minél nagyobb a látogatottsága, és minél inkább szaporodnak a pozitív értékelések, annál könnyebben vonzza be az új vevőket. Emellett természetesen az áruk jó minősége, és a szakszerű, valósághű leírás is nélkülözhetetlen, hiszen élőben úgyis kiderül minden turpisság, és a vevők elégedettsége a legfontosabb. A legtöbb vásárlója a fővárosban lakik, így minden pénteken szállít fel árut Budapestre, hogy személyesen adhassa át a rendeléseket.

"Eladó egy bűn ronda asztal!"

A végtelenül kedves kereskedőnek a humora is a helyén van: búcsúzóul elmesélte, hogy egyszer "Eladó egy bűn ronda asztal!" felhívással töltött fel terméket a Vaterára, hogy letesztelje a reakciókat. Döbbenten konstatálta a licitáradatot, ami a termékre érkezett. Néhanapján azóta is szokott vicces hangvételű hirdetéseket feltölteni, a maga és mások szórakoztatására.

József termékeit itt találjátok a Vaterán.

sandiantik régiség antikvitás adás vétele