HIVATALOS BECSÜS KÉPESÍTÉSSEL RENDELKEZÜNK !

OKLEVELES FESTMÉNY BECSÜS és ÉKSZER - DRÁGAKŐ NEMESFÉM MŰTÁRGY !!!

           TELEFONSZÁM : 06306136432          

E-mail: sandiantik1@gmail.com

CÉGÜNK VÁLLALJA KVALITÁSOS FESTMÉNYEK, MŰTÁRGYAK ÉS EGYÉB GYŰJTEMÉNYEK, TELJES HAGYATÉK, TEMATIKUS ÁRVEREZÉSÉT IS !

FELVÁSÁROLUNK ... Persze kérdés , hogy mit ...???(!) A világon minden érdekes lehet : ami kicsit vagy nagyon régi ! Ebben a menüpontban igyekszünk felsorolni érdeklődési köreinket  , azokat a témákat , amikkel esetleg az üzletünkben is találkozhat ! Azon tárgyak , melyek kifejezetten érdekelnek minket megvásárlásra !

ELÉRHETŐSÉG ÉS FELVÁSÁRLÁS MENETE AZ OLDAL ALJÁN OLVASHATÓ !!!

Foglalkozunk festmény , szobor és más művészeti alkotásokkal ! Minket nem csak a magas kvalitású műalkotások , kis nevű , de az ismeretlen festők  , szobrászok képzőművészeti alkotásai is érdekelnek ! Nem csak bronz , más anyagokból megalkotott , akár sorozatban készült szobor , figura , egyéb dísztárgy is ! Festmény , szobor , akár sérülten , restaurálandó állapotban , keret nélkül is érdekes lehet ! De kiemelten érdeklődünk egyéb üvegműves tárgyak , terrakotta , fafaragás , népi kerámia , grafika , rézkarc , fametszet , szitanyomat és még sorolhatnánk a kézzel készült alkotások listáját  !
Foglalkozunk teljes hagyaték felvásárlással is !
Akár egyben vagy az eladó tárgyakon egyesével kialkudott áron ! Természetesen érdekes lehet csak egy helység tárgyai , akár a garázsban felgyülemlett , már nem használt holmik vagy akár padláslelet tárgyai , amik csak helyet foglalva porosodnak !

Foglalkozunk teljes gyűjtemények felvásárlásával is !
Legyen az numizmatika , érme , papírpénz , kitüntetés , filatélia ( bélyeg ) , levelezés , képeslap , régi játék , kártya , újság , egyéb papírrégiség . katonai fotók ... Igyekszünk a piaci vagy katalógus árakhoz viszonyított magas árakat adni , akár legyen az teljes tematikus gyűjtemény bármely témában !
Foglalkozunk porcelán dísztárgyak , szobrok felvásárlásával is !
Minket nem csak Meisseni , Herendi , Zsolnay , Fischer nagy nevű  porcelánok , más egyéb márka ( hollóházi , drasche , aquincum , Hüttl és minden külföldi ... ) is érdekel megvételre , akár legyen az váza , szobor , figura , dísztál ... ! Ezekből is  teljes gyűjtemény vagy egy - egy darab , akár teljes vitrin készletet is megvásárolunk  !  
Foglalkozunk régi , antik könyvek felvásárlásával is !
Akár teljes könyvtár , roskadozó polc könyvei vagy egy - egy ritkaság ! Az érték  függ az állapottól , de rozoga könyvek is érdekesek lehetnek számunkra ! Itt egy szempont fontos lehet , hogy elsősorban háború előtti kiadások érdekelnek minket ! A múltrendszer regényei , lexikon kiadásait nem vásároljuk meg !
Foglalkozunk mindenféle retro , régi , antik konyhai eszköz felvásárlásával is !
Minden érdekes lehet , ami egy legalább 50 éves konyhában előfordulhatott ! Minden , amit nagyanyáink vagy az ő felmenőik a konyhában használtak ... Mint pl.: MOZSÁR , DARÁLÓ , KERÁMIA EDÉNYEK , KÖCSÖGÖK  , BÖGRE , CSUPOR , AKÁR FIÓKNYI EVŐESZKÖZ , MÉRLEG ... ÉS AKÁRMI ... !
Foglalkozunk mindenféle retro , régi , antik háztartási eszközzel ! 
Minden érdekes lehet , ami legalább 50 éves ami a ház körül előfordulhat vagy nagyapáink sufnijában szerszám előfordulhatott ... Mint pl. bármely szerszám,mángorló , petróleumlámpa , kocsikerék , vas kerti kút ... és minden-féle , akár lomnak tűnő háztáji eszköz !

Foglalkozunk bármilyen régi , retró játékkal is ! Érdekel minket megvételre régi lemezjáték , autó , porcelán fejű baba , társasjáték , pedálos autó , szalmával kitöltött maci , háború előtti mesekönyv , akár gyűjtői autó vagy bármely modell , ólomkatona , vasútmodell ... bármi jöhet !!!

MIKÉNT TÖRTÉNIK A FELVÁSÁRLÁS ?

  Először is keressen fel bennünket ! Akár telefonon ( 06306136432 ) , e-mailben ( sandiantik1@gmail.com ) , facebook - on vagy személyesen üzletünkben ! Természetesen fontos a bizalom és az a jó üzlet ha mindkét fél elégedett ! Bemutatkozó azaz " MI AZ A SANDIANTIK " oldalunkon és facebook - on fotót is találhat rólunk ! Minden esetben velünk , de általában Sandi Józseffel találkozik , amennyiben értékesítene régiséget ! )

  A legjobb megoldás , ha fényképet készít az értékesítendő tárgyról , vagy esetleg üzletünkbe elhozza a nyitvatartási időnk alatt ! De természetesen telefonon is megbeszélhetjük !

  Ha macerás üzletünkbe elhozni a tárgyat , mert nagyméretű vagy messze vagyunk  vagy más technikai okokból kivitelezhetetlen a szállítás , esetleg teljes hagyatékról van szó , természetesen ingyenesen kiszállunk az adott címre !

  Minden esetben sikeres üzletkötés esetén vételi jegyet töltünk ki , ezzel tudjuk igazolni a tárgyaink eredetét , ehhez szükséges érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya !


KERESSEN MINKET BIZALOMMAL !!!ELÉRHETŐSÉGEINK :

TELEFONSZÁM :

06306136432

E-MAIL CÍM :

sandiantik1@gmail.com

FACEBOOK:

#sandiantik

AZ ÜZLET CÍME :

2440 SZÁZHALOMBATTA VÖRÖSMARTY UTCA 2/A

A SPAR ÉS A JYSK KÖZÖTTI ÜZLETFOLYOSÓN !

AKÁR FACEBOOKON IS ELKÜLDHETED ELADÓVÁ VÁLT KINCSEDRŐL A KÉPEKET ... KATT IDE :


VAGY ÍRJON NEKÜNK LEVELET ITT !

Kérjük, add meg adataid és a lehető leggyorsabban felvesszük veled a kapcsolatot.

sandiantik régiség antikvitás adás vétele