XIII. NAGYÁRVERÉS : több mint

  300 TÉTELLEL !!!

ÁRVERÉS ZÁRÁS : MÁJUS 6. ESTE 19:00

( Minden tétel esetében becsértéket állapítottunk meg , mely összeg a korábbi eladási tapasztalatokból, árverési leütési árakból és más galériák árazásából alakult , az adott művész alkotása vagy műtárgyak korát - korszakát, állapotát, stilisztikai jegyeit, elkészítés technikáját és jelentőségét - ritkasági fokát tekintve!)FONTOS ! HA MOBILTELEFONON TEKINTI MEG A KATALÓGUST , AZ AXIOART OLDALÁT LEHET CSAK A BÖNGÉSZŐBEN LEHET MEGNYITNI

 ( BIZONYOS KÉSZÜLÉKEK ESETÉN ) !
ÁRVERÉSI KATALÓGUS ITT :

KÖZVETLEN LINK :

https://axioart.com/aukcio/2024-05-06/sandiantik-xiii-nagyarveres-festmeny-grafika-mutargy-/teljes-katalogus

HOGYAN LEHET RÉSZT VENNI AZ ÁRVERÉSEN ?

 - INGYENES (!) REGISZTRÁCIÓVAL AZ AXIOART.HU OLDALÁN KERESZTÜL , VAGY CÉGÜNKET MEGKERESVE , RAJTUNK KERESZTÜL RÖGZÍTHETŐ AZ ADOTT TÉTELRE AZ AJÁNLAT !

AZ ÁRVERÉS ELSTARTOLT ... AZAZ FOLYAMATOSAN LICITÁLHATÓ TÉTELEK május 6.-a 19:00 -ig !

MINDEN EGYES TÉTELNEK SAJÁT LEJÁRATI IDEJE VAN !

ÁRVERÉSI FELTÉTELEINK LEJJEBB OLVASHATÓAK VAGY AZ AXIOART.COM OLDALÁN , A SANDIANTIK KFT AUKCIÓS FELTÉTELEI KÖZÖTT ! 

EHHEZ LINK :

https://axioart.com/aukcio/2024-05-06/sandiantik-xiii-nagyarveres-festmeny-grafika-mutargy-/arveresi-feltetelek


ÁRVERÉSRE KERESÜNK
FESTMÉNYEKET ÉS EGYÉB MŰTÁRGYAKAT !!!


A KÖVETKEZŐ

 NAGYÁRVERÉSÜNKRE BEADÁSI HATÁRIDŐ : 

2024 március 1.MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK AUKCIÓZNI ??? ... :
         0 FORINT KEZELÉSI KÖLTSÉG !
         0 FORINT MŰTÁRGY FOTÓZÁS
         0 FORINT A MŰTÁRGYRÓL KÉSZÜLT FOTÓK
CÉGÜNK RENGETEG VÁSÁRLÓVAL RENDELKEZIK , HETENTE SOK SZÁZ TÉTELT ÉRTÉKESÍTÜNK
CÉGÜNK EGYÉB RÉGISÉGEIRE HETENTE 1500 - 2000 LICIT ÉRKEZIK
CÉGÜNK HONLAPJA NAPI KB 1000 MEGTEKINTÉSSEL MŰKÖDIK
CÉGÜNK MARKETINGRE GARANTÁLTAN SOKAT KÖLT ...
A BEADOTT MŰTÁRGY MEGJELENIK MAGYARORSZÁGON LEGMEGHATÁROZÓBB ÁRVEREZŐ OLDALÁN AZ AXIOART.COM -ON VÉGÜL , CSAK AKKOR SZÁMÍTUNK FEL BEADÓI JUTALÉKOT , HA EL IS KEL A TÉTEL MINDÖSSZE CSAK 20% -OT AZ ÁRVERÉSEN LEÜTÖTT ÁRBÓL !
Az elkészült minőségi műtárgy - festmény fotókat e-mail-ben elküldjük a beadó tulajdonos részére , minden esetben !

Cégünk időszakosan Nagyárverést tart , válogatott kvalitásos festményekből , grafikákból és egyéb műtárgyakból !Árveréseink az axioart.com oldalon keresztül fut ! Licitálni csak az Axioart regisztrált felhasználói tudnak tételeinkre , a regisztráció és a licitálás is teljesen ingyenes ... ÉS NAGYON EGYSZERŰ :
Regisztráció : https://axioart.com/regisztracio
Amennyiben nem szeretne regisztrálni az oldalon ( de ez ajánlott ) , személyesen üzletünkben tehet vételi megbízást az adott tételre .


ELÉRHETŐSÉGÜNK :

e-mail cím : sandiantik1@gmail.com

Telefonszám : 06306136432

Árverési feltételek :

ÁRVERÉSI RÉSZVÉTELI LEHETŐSÉGEK:

1. Licitálni csak az Axioart regisztrált felhasználói tudnak tételeinkre, a regisztráció és a licitálás is teljesen ingyenes... ÉS NAGYON EGYSZERŰ:
Regisztráció: https://axioart.com/regisztracio
2. Amennyiben nem szeretne regisztrálni az oldalon (de ez ajánlott), személyesen üzletünkben tehet vételi megbízást az adott tételre.

MEGTEKINTÉSI LEHETŐSÉG:

1. Sandiantik Kft az árverésre bocsájtott tételekre, biztosítja a személyes megtekintést, bejelentkezés nélkül, nyitvatartási időben várjuk a kedves érdeklődőket üzletünkben. Budapesthez nagyon közel, Százhalombattán! Üzletünk vasúti megállótól és buszmegállótól 2 percre található ! Nyitvatartási idő és elérhetőségünk honlapunkon található: www.sandiantik.hu
2. Árverésre bocsátott tételekre helyben nincs lehetőség megalkudni, csak is az axioart.com felületén keresztül értékesítjük árverés útján!


ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK:

1. A megnyert árverés után a tételek átvételére a legmegbízhatóbbnaka személyes átvételt tartjuk mely számunkra is nagy öröm:)! A megvásárolt tételek személyesen átvehetőek üzletünkben nyitvatartás szerint, minden elérhetőségünk, megközelítés cím nyitvatartás honlapunkon megtalálható, elérhetőség: www.sandiantik.hu

2. A tételeket szívesen postázzuk! Gondosan csomagolva már 15 éve küldünk csomagokat belföldre és külföldre egyaránt más internetes ealdásaink után! Van benne gyakorlatunk:)! A Sandiantik Kft A Magyar Posta Zrt. -vel van szerződésben, a megrendelt csomagokat postán keresztül küldjük! A kiszemelt tételek + postaköltsége 1.400 - 3.200 ft között alakul, ami függ a csomag súlyától és méretétől. A csomagok kérhetőek házhoz - megrendelő címére, postaponta, vagy postánmaradóként. A postaköltség + díj a leütött tétel árán felül, amennyiben így kéri a szállítást (egy csomagban akár több tétel is küldhető, de nem minden esetben)! Az említett + csomagköltség belföldi magyarországi címre való küldést jelent.

3. Külföldre is küldünk csomagot! Európán belül kedvezményes áron, csak 2.000-5.000 ft + költséggel.

4. Bizonyos tételeink esetében postázást nem vállalunk, ezt az adott tétel esetében feltüntetjük a leírásban.

5. A személyes átvétel és a postázáson kívül egyéb futár küldési lehetőségeket a megrendelőnek szükséges intéznie, más megbízott futárcég részére tudjuk biztosítani az elkészített csomag átadását!

LEÍRÁS:

Az adott tételnél megemlített és fotók szerinti képkeret jár az alkotáshoz, amennyiben nincs említés keretről, így keret nem jár a tételhez.

ÁRVERÉSI JUTALÉK: 16 %!

1. Árverésünkön nálunk " CSAK " 16% vásárlói jutalék, azaz a leütött ár összegén felül a fizetendő összeg a leütött ár + annak 10% ának együttes összege! Árverező: Sandiantik Kft részére közvetítői (megbízási) díjat tartozik fizetni. A leütési ár az ÁFÁ-t tartalmazza. (személyes átvétel esetén, postázás során a postaköltség számítódik fel, melyről lejjebb írunk)

+ Minden jegyzett, ill. ismert festő vagy grafikus által készített alkotáshoz EREDETISÉG IGAZOLÁST adunk, melyet okleveles festménybecsüsünk állít ki, fényképes oklevéllel, mely egyben garancia okiratunk is az adott műhöz! (Jegyzett festők és grafikusok munkájára érvényes) A dokumentum jár az aukción megynert tételhez!


GARANCIA:

1. Az árverezett tételek eredetiségében, az adott témákon belül, okleveles becsüsként, megbizonyosodtunk - eredetiségre teljes körű garanciát vállalunk. A leütés utáni kifogásnak, vagy felszólamlásnak nincs helye, kivéve, ha a tárgy hamis, bár a katalógusban eredetinek van feltüntetve. Ebben az esetben az árverési vevő írásban a megalapozott első kételyétől számított 30 napon belül, de legkésőbb az árverés napjától számított 5 éven belül felszólamlással élhet. A tételről készült fotóink a valóságnak megfelelnek, a leírást úgy alakítjuk, hogy ha sérült a tárgy azt leírjuk, sérülésről több esetben fotót is mellékelünk (amennyiben van sérülés), a festmények esetében, ahol képkeret is szerepel az tételhez, a kereteken sérülés és kopás előfordulhat, csak annyira térünk ki a keretek leírására, hogy sérült vagy nem az, de annak állapota utólagosan nem megreklamálható. A vevőknek saját maguknak kell - az árverést megelőzően - meggyőződniük az árverési tételek állapotáról és arról, hogy azok megfelelnek-e a katalógus leírásának, ha kételkednek a tétel látható állapotában, de cégünk leírással és fotókkal igyekszik minden kérdést eldönthetővé tenni! Tételek megtekinthetőek üzletünkben nyitvatartás szerint, az árverés időtartama alatt, Budapesthez nagyon közel! elérhetőség: https://www.sandiantik.hu/kapcsolat/


LICITÁLÁS MENETE:

1. A licitálás lehetősége 2023. június 19-én elindul, és egészen július 3.-ig tart! Vagyis a tételekre ez idő alatt folyamatosan 0-24-ben licitálhatnak a Vásárlók!
Zárási időpontnak 19:00 órát adtuk meg, 20 másodperces alap időeltolással, így minden egyes tételnek saját lejárati időpontja van. Az utolsó 20 másodpercben érkezik licit, úgy az adott tételre még további 20 másodpercig lehet majd licitálni és ez az idő folyamatosan tolódik majd +60 másodpercekkel, amennyiben licitharc alakul ki egy adott tételnél, így az adott tárgyra komoly érdeklődők hagyományos árverési rutin szerint licitálhatnak. DE (!) SAJÁT TAPASZTALATBÓL (és utólagos megkeresésekből) NEM ÉRDEMES AZ UTOLSÓ MÁSODPERCEKRE HAGYNI AZ ÁRAJÁNLATOT, MERT AKÁR OTTHONI AKÁR IDEGEN RENDSZER " FAGYÁS " ELŐFORDUL, ÉRDEMES TÖBB PERCCEL ZÁRÁS ELŐTT ELDÖNTENI AZ ADOTT ÁRAJÁNLATOTT AZ ADOTT TÉTELRE, azért is, ha esetleg több tétel érdekes az aukcióból, le ne maradjon a másik kiszemelt tárgyról!

2. A tételekre megállapított kikiáltási ár, a véleményünk szerinti becsült érték alatt van, melyet igyekeztünk a lehető legkedvezőbb áron alakítani. A licitáló által vállalt licitált árat, megadhatja nagyobb összegben is, mint a kikiáltási ár, ebben az esetben a nagyobb összeget, míg más licitáló nem éri el az adott licitlépcsőkkel, addig a kialakult licitált összegért vásárolhatja meg az első licitáló az aukció zárásának időpontja után! Esetlegesen a megvásárolni kívánt tételre tesz ajánlatot és azt felül licitálják, az axioart.com e-mailben értesíti a felüllicitálásról! Minden végső ár, az adott tételnél szereplő zárási időpontban derül ki, a legmagasabb összeget ajánló licitáló / vásárló tulajdonába kerül az adott tétel, a nyertes licitált összeg megfizetése esetén.

3. Tilos mindenféle összebeszélés vagy vállalkozás, ami arra irányul, hogy harmadik személyt a piaci árat lényegesen meghaladó vételár kínálatára rávegyen és így megkárosítson. Ugyancsak tiltva van mindenféle, az árverési eredményt befolyásoló összebeszélés, a nyereségen való osztozkodás vagy előny ígérgetése.

4. Árverésünkön, csak abban az esetben adjon le licitet, ha vállalja annak az összegnek a megfizetését, mely a licitált összeg, azaz a várható leütési ár, ezt 14 napon belül megteszi és gondoskodik az elszállításról vagy minket bíz meg annak postai feladásáról (postázható tételek esetén)! Az irányadó feltételek az axioart.com Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek: https://axioart.com/aszf

MEGNYERT LICITÁLT TÉTELEK UTÁNI TEENDŐK:

1. A sikeres árverési részvétel / vásárlás után, mind az axioart.com és a Sandiantik Kft is felveszi a kapcsolatot a vásárlóval, e-mailben értesítjük a feljebb említett átvételi lehetőségekről és közöljük bankszámlaszámunkat, külföldi vásárlás esetén nemzetközi utaláshoz szükséges adatokat! A sikeres vásárlás után, maximum 14 nap áll rendelkezésre a tételek átvételére / kifizetésére! Esetleges postázásokat 6-7 munkanapon belül tudjuk vállalni, de ez eddigi tapasztalataink szerint rövidebb lefutású, az említett 14 napos határidőbe nem számít bele a postázási idő! Minden esetre a legegyszerűbb és legbiztonságosabb lebonyolítás a személyes átvétel.

2. Fizetési lehetőségek, üzletünkben bankkártyás fizetés, készpénzes fizetés, vagy banki átutalás megadott bankszámlára!

ELÉRHETŐSÉGÜNK :

E-MAIL : sandiantik1@gmail.com

Tel.sz.: 06 30 6136342

sandiantik régiség antikvitás adás vétele