NYEREMÉNYJÁTÉKAINK !

 EZEN AZ OLDALON JELENLEG FUTÓ NYEREMÉNYJÁTÉKAINKRÓL ESETLEGES AKCIÓINKRÓL  OLVASHAT !

EZMIJJEZ ÁLLANDÓ NYEREMÉNYJÁTÉKUNK :


 " EZMIJJEZ " ... Az üzletünkben sokan felteszik a kérdést EZ MI ... innen az ötlet : sandiantik facebook oldalunkon minden héten jelentkezik ismeretterjesztő jellegű Kvíz játékunk , Az EZMIJJEZ ! KÉTHETENTE Hétfőn este 7-kor feltöltünk Facebook oldalunkra egy fotót ! A lényeg , hogy akik megmondják pontosan mi van a képen és megosztják a bejegyzést azok közül minden héten kisorsolunk egy 2000 forintos vásárlási utalványt !


Játék mente : 2 HETENTE Hétfőnként este 7-kor feltöltünk egy fotót ( vagy többet ) egy tárgyról Facebook oldalunkra ! Annyit kell tenni , hogy a bejegyzés alatt hozzászólva KI KELL TALÁLNI vagy TIPPELNI , milyen tárgyról van szó , mi látható a képen ! Ez után szükséges MEGOSZTANI a Facebook oldalon a tárggyal az adott bejegyzést ! Ha ez megvan és jól tippelt vagy jól tudja mi látható a képen rész vesz sorsolásunkon !


KÉTHETENTE  péntek este 7ig kisorsoljuk a helyes megfejtők és bejegyzést megosztók között egy 2000 forintos levásárlási utalványt , amit akár tovább is ajándékozhat , mert üzletünk rendelkezik ajándék utalványokkal ! Természetesen pénteken este meg is mondjuk , hogy mi volt a képen és üzenetben értesítjük a nyertest 2000 Forintos utalvány : Akár tovább ajándékozható , akár levásárolható üzletünkben , akár a vaterán a sandiantik tételeire is felhasználható !!!ÜZLETÜNKBEN KAPHATÓ UTALVÁNYOK , MELYEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN IS SZEREPELNEK :


sandiantik régiség antikvitás adás vétele