A Te címed


10.000 ft vásárlás felett 2000 forint értékű ajándékkártyát adunk , mely nem névre szól , akár tovább is ajándékozható ! A kártya összege levásároltható a jövőben üzletünkben , a vatera , a galéra savaria és minden más felületünkön ! A kártya összege készpénzre és egyéb szolgáltatásokra nem váltható be ! Ajándékkártyát az üzletünkben történő vásárlás esetén ajándékozzuk vásárlónknak ! / a vatera és más internetes vásárláshoz az akciónk nem érvényes , azaz csak offline üzletünk kínálatából történt vásárlás esetén jár /

" AKCIÓ " ideje : november 6.-tól 11.-ig tart !!!


EZMIJJEZ ÁLLANDÓ NYEREMÉNYJÁTÉKUNK :


 " EZMIJJEZ " ... Az üzletünkben sokan felteszik a kérdést : EZ MI ... innen az ötlet : sandiantik facebook oldalunkon minden 2. héten jelentkezik ismeretterjesztő jellegű Kvíz játékunk , Az EZMIJJEZ ! KÉTHETENTE Hétfőn este 7-kor feltöltünk Facebook oldalunkra egy fotót ! A lényeg , hogy akik megmondják vagy megtippelik mi van a képen és Facebokk oldalunk követője, azok közül minden 2. héten kisorsolunk egy 5000 forintos vásárlási utalványt !


Játék mente : 2 HETENTE Hétfőnként este 7-kor feltöltünk egy üzletünkben található tárgyról készült fotót a Facebook oldalunkra ! ( a tárgy internetes fórumainkon megtalálható / csak egy tipp :) /)  Annyit kell tenni , hogy a bejegyzés alatt hozzászólva TALÁLD KI vagy TIPPELD MEG - kommentelj , hogy milyen tárgyról van szó , mi látható a képen ! FONTOS A TOVÁBBIAKBAN MÉG ,  HOGY A SANDIANTIK KFT FACEBOOK OLDAL KÖVETŐJÉNEK KELL LENNI!  Ha ez megvan részt veszel sorsolásunkon !


KÉTHETENTE  vasárnap este 7ig kisorsoljuk a helyes megfejtők  között egy 5000 forintos levásárlási utalványt , amit akár tovább is ajándékozhat , mert üzletünk rendelkezik ajándék utalványokkal ! Természetesen vasárnap este meg is mondjuk , hogy mi volt a képen és üzenetben értesítjük a nyertest 5000 Forintos utalvány : Akár tovább ajándékozható , akár levásárolható üzletünkben , akár a vaterán vagy Galéria Savaria felületünkön , így akár virtuálisan is elkölthető nálunk az összeg , legyél akár vaterás vagy galériás vásárlónk !!!

SORSOLÁS MENETE : Azt a lányaink intézik szülői felügyelet alatt :) ... Azaz Van TIKTOK felületünk , ahol 2 hetente vasárnap este 7 körül sorsolás lesz ! Lányaink a bejegyzések alatt lévő kommentelők közül kihúznak a kalapból ( vagy köcsögből vagy tálból ... :)  ) egy nyertest ! Amit a Facebook oldalunkon közzé teszünk , de Sandiantik TIKTOK oldalon is megtekinthető !

KERESD AKTUÁLIS NYEREMÉNYJÁTÉK BEJEGYZÉSÜNKET ITT :EGYÉB TUDNIVALÓK : A játékban csak 18 éven fellüliek vehetnek részt , az nyeremény összege készpénzre vagy az általunk nem forgalmazott egyéb ingóságra nem válható be !

ÜZLETÜNKBEN KAPHATÓ UTALVÁNYOK , MELYEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN IS SZEREPELNEK :


sandiantik régiség antikvitás adás vétele