NYEREMÉNYJÁTÉK

AKÁR 30.000 Forintos LEVÁSÁRLÁST IS NYERHETSZ NÁLUNK ... !

Nyereményjátékunk a FACEBOOK oldalunkon keresztül zajlik ! A FACEBOOK oldalunkon megjelenő bejegyzéseket , ha LÁJKOLOD , akkor nagy eséllyel pályázol nyereményeink egyikére !

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK sorsolása 2020 December 6-án lesz , hogy már a Mikulás elhozassa a leendő akár karácsonyi ajándékhoz a " nyeremény kupont " ....!

Ezen a napon kisorsolunk 5 szerencsés " LÁJKOLÓT " akik a következőket nyerhetik :  FŐDÍJ : 10.000 Ft levásárlási utalvány az RÉGISÉGBOLTUNKBÓL vagy akár VATERÁS oldalunkról vagy Galéria Savariás oldalunkról !  Ezen felül további 4 db 5.000 Ft levásárlási utalványt sorsolunk ki ! ( November 2.-ág változhat a 30.000 ftnyi összeg eloszlása )

A lényeg , hogy 2020 NOVEMBER 2.-tól startolt a nyereményjáték !!!

2020 DECEMBER 6 ... MIKULÁSIG MINÉL TÖBB BEJEGYZÉSÜNKET LÁJKOLOD , ANNÁL NAGYOBB ESÉLLYEL PÁLYÁZOL A NYEREMÉNYEINKRE !!! ( Azaz , ha mindennap nyomsz egy lájkot ... nagy esélyed lehet )  BEJEGYZÉSEINK NAP MINT NAP SZAPORODNAK a FACEBOOK OLDALUNKON ...

A SORSOLÁS !!! Naponta követjük a lájkolóinkat ... Egy kalapba dobáljuk a lájkolók nevét és utolsó napon Dec. 6 -án videóban közzé tesszük  a sorsolást ! " Klasszikusan " 5 nevet Húzunk ki a kalapból , akik a nyertesek lesznek ! Így mindenki láthatja ki is lett a nyertes !            

                 LÉGY TE A NYERTESÜNK EGYIKE ... VAGY MINDET VIDD :) !!!

KATTINTS IDE A NYEREMÉNYJÁTÉKHOZ ... AZAZ FACEBOOK OLDALUNKRA !


A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN CSAK 18 ÉVEN FELÜLI TERMÉSZETES SZEMÉLYEK VEHETNEK RÉSZ ! A FELKÍNÁLT ÖSSZEGEK KÉSZPÉNZRE NEM VÁLTHATÓAK BE , VAGY RÉGISÉGÜZLETÜNKBEN LEVÁSÁROLHATÓAK , VAGY FELHASZNÁLHATÓ VATERÁS OLDALUNKON , VAGY A GALÉRIA SAVARIÁS OLDALUNKON !

AZ EMLÍTETT OLDALAK LINKJE :

https://www.vatera.hu/listings/index.php?us=sandiantik&ob=4&obd=1

ÉS A

https://galeriasavaria.hu/felhasznalo/sandiantik/termekek/